Traslate this page

Powered by Google

Med ett stort nyrenoverat kök, spa-badrum, uteplatser och flera
andra sociala ytor blir fokus på vistelsen njutning och avkoppling.

På undervåningen hittar du det lantliga köket som även har utgång mot en nybyggd altan i öster. Perfekt för morgonkaffet. Badrummet har en fantastisk multifunktions-dusch och gott om golvyta som gör att rummet ofta omvandlas till ett eget hemma-spa. Matrummet har ett trevligt hörnfönster som vätter mot vattnet. Här kan man skapa många sittplatser för en härligt stor middag. Ihop med matrummet ligger vardagsrummet som har en mysig braskamin och bäddsoffa.

Det första du möts av på övervåningen är ett stort öppet rum med tre fasta sängplatser och möjlighet att lägga ut madrasser. Mot väster ligger ett sovrum med dubbelsäng och utsikt mot sjön. Ett steg upp från hallen finns det charmiga tornrummet med fönster åt tre håll. Här är det perfekt att sjunka ner i en stol och läsa en bok. Även här finns sovmöjligheter om så önskas.

Köket är välutrustat med bl a diskmaskin och har stora fönster mot uteplatsen i öst.

I köket finns också denna fullt fungerande gamla spis.

Badrummet med multifunktions-dusch som kan ge dig allt ifrån olika typer av strålar till ångbastu.
Dessutom finns här tvättmaskin.

Tornrummet, hustets filosofiavdelning...

Nere vid sjön ligger strandhuset som blir en perfekt plats för såväl soliga dagar då du kan ligga och sola på bryggan som på ljumna kvällar då middagen med fördel äts här i solnedgången.

Matrummet med ett stort bord och härliga fönster mot sjön och gårdsplan.

Vardagsrum med kamin, bäddsoffa och tv.